Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Λογοτεχνικές Βραδιές Λέσχης ανάγνωσης: Γιάννης Καλπούζος, ''Ο,τι αγαπώ είναι δικό σου''

Ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος θα επισκεφτεί το Γεράκι το ερχόμενο Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014,  με σκοπό να παρουσιάσει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο ‘’Ο, τι αγαπώ είναι δικό σου’’. Ο λογοτέχνης είναι καλεσμένος της Λέσχης ανάγνωσης λογοτεχνίας της Βιβλιοθήκης Γερακίου τα μέλη της οποίας έχουν ήδη διαβάσει και συζητήσει το αξιόλογο αυτό βιβλίο. Το μυθιστόρημα  ‘’Ο, τι αγαπώ είναι δικό σου’’ αποτελεί το 7ο κατά σειρά βιβλίο – θέμα συζήτησης της δραστήριας Λέσχης, που εδώ και επτά μήνες συναντιέται  σε όμορφους τόπους του χωριού (σε καφέ, σε όμορφες βεράντες, σε αρχαιολογικούς χώρους, σε τόπους με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, κ.α.), για ένα δίωρο το μήνα,  συζητώντας για ένα βιβλίο, ‘’το βιβλίο του μήνα’’.
Στη διάρκεια της επτάμηνης δραστηριότητας της Λέσχης, καταξιωμένοι λογοτέχνες έχουν αποδεχτεί τις προσκλήσεις της  προσφέροντας το δικό τους, άκρως γονιμοποιό στοιχείο, στις πολύ ενδιαφέρουσες και ανοικτές στο κοινό  λογοτεχνικές συζητήσεις. Αυτή τη φορά, ο καλεσμένος του Σεπτεμβρίου,  ο Γιάννης Καλπούζος, θα συναντηθεί και με τους  ‘’καλά διαβασμένους’’, τα μέλη της Λέσχης, αλλά  και σε μια ανοικτή εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ίδιος στο ευρύ κοινό  το νέο βιβλίο του.
Η Λέσχη ανάγνωσης λογοτεχνίας της Βιβλιοθήκης Γερακίου με ιδιαίτερη χαρά σάς περιμένει στην όμορφη λογοτεχνική βραδιά με οικοδεσπότη τον Γιάννη Καλπούζο.

                  Τόπος συνάντησης: Δημοτικός Ξενώνας Γερακίου, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014,  στις 19.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου